Gaat u over op elektrisch koken?

We kunnen er haast niet meer omheen; van gas over op elektrisch koken. Of u nu een nieuwe keuken aanschaft of uw huidige keuken gaat aanpassen, bij het aanschaffen van een elektrische kookplaat komt meer kijken dan enkel de aanschaf ervan!

Hierbij moet u denken aan de Perilex wandcontactdoos die in uw keuken gemonteerd moet werden en welke een eigen, aparte voeding moet krijgen vanuit uw groepenkast door middel van een dubbele kookgroep. Daarnaast moet er gekeken worden of uw huidige groepenkast de mogelijkheid heeft tot uitbreiding hiermee.

Kortom, indien u elektrisch gaat koken maken wij altijd een vrijblijvende afspraak met u om de situatie te komen bekijken en zodoende een wederom vrijblijvende offerte voor u op te maken. 

Heeft u vragen over het overgaan op elektrisch koken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Controle van de aarding door Vitens

Vanwege de aanleg van nieuwe (kunststof) waterleidingen op diverse locaties in Bennekom is Vitens bezig met het controleren van de aarding in de desbetreffende woningen.

Het kan zijn dat u te horen heeft gekregen dat door het vervangen van de waterleiding uw aarding, die voorheen op de metalen leiding zat wordt onderbroken en niet meer zal voldoen aan de daaraan gestelde eisen.

Het slaan van een aardpin en/ of het plaatsen van een aardlekschakelaar is dan noodzakelijk voor de veiligheid van u als bewoner.

DSI verricht deze werkzaamheden veelal binnen 1-2 weken na uw aanvraag. Wij komen eerst vrijblijvend op locatie kijken naar de situatie en desgewenst maken wij een vrijblijvende offerte.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden onderteken wij het door Vitens opgestelde document en bevestigen daarmee dat u heeft voldaan aan de door hen gestelde eisen.

Voor meer informatie betreft aarding kunt u terecht op de site van Vitens:

 

https://www.vitens.nl/meer-informatie/aardingvitens

 

 

Zomervakantie

In verband met onze vakantie zijn wij afwezig in de periode van Maandag 18 juli t/m zondag 31 juli. Telefonisch zijn wij weer bereikbaar vanaf maandag 1 augustus, storingen van dringende aard worden uiteraard gewoon verholpen.
Op maandag 15 augustus starten onze gebruikelijke werkzaamheden weer.

In verband met onze activiteiten op het kinderdorp (8 t/m 12 aug.) kan het zijn dat wij de telefoon niet horen, bij het achterlaten van een bericht bellen wij u dezelfde dag nog terug!

Hoe veilig is uw meterkast?

img005 kleinHeeft u onlangs bericht gehad van Liander over de veiligheid van uw groepenkast?
U kunt bij ons terecht voor o.a. het testen van uw aardlekschakelaar(s) en aarding.
Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Met de tijd mee!

Deze week introduceren wij een nieuwe tool voor al onze klanten!
Benieuwd naar wat het is? Houd onze site en Facebook pagina goed in de gaten,
aan het eind van de week vertellen wij u meer…