Wat doen we?

Bij DSI kunt u terecht voor kleine en grote werkzaamheden. Voor het vervangen van een lamp of schakelmateriaal tot het verbouwen van uw badkamer en de renovatie van uw nieuwe woning.

Bent u voornemend elektrisch te gaan koken? De aanpassingen die hiervoor nodig zijn in uw meterkast en keuken kunnen wij volgens de huidige norm voor u uitvoeren. Deze werkzaamheden voeren wij uit op uren basis, u kunt telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wanneer u op zoek bent naar een elektrici├źn wordt er na telefonisch contact vrijwel altijd een afspraak ingepland voor bezichtiging van de werkzaamheden op locatie. Naar aanleiding hiervan wordt er indien gewenst voor u geheel kosteloos een offerte opgemaakt. Wij streven ernaar uw offerte binnen 3 weken na ons bezoek per mail toe te zenden, werkzaamheden worden pas na akkoord op de offerte met u ingepland.

Indien u geen offerte wenst en de werkzaamheden op urenbasis uitgevoerd wilt hebben, dan kan er gelijk met de afspraak voor bezichtiging een montage afspraak met u ingepland worden. Hiermee zijn de werkzaamheden gemiddeld 4 weken eerder ingepland dan bij een offerte!

Wilt u een dringend beroep doen op de diensten van DSI in verband met een storing of gevaarlijke situatie, dan kunt u dezelfde dag nog rekenen op hulp!

Ons werkgebied is voornamelijk de regio Ede – Wageningen, met daarbij natuurlijk standplaats Bennekom!
Maar ook omliggende dorpen kunnen op onze service rekenen.