Van gas naar elektrisch koken?

We kunnen er haast niet meer omheen; van gas over op elektrisch koken.

Nu de huidige ontwikkelingen het voor u als consument financieel steeds moeilijker maken op de huidige energiemarkt willen steeds meer mensen een eerste stap maken naar een toekomst zonder gas. Ook kan de keuze voor u zekerheid van energie zijn, misschien heeft u immers ook al zonnepanelen op uw dak liggen.

Maar wat is er nu voor nodig om elektrisch te gaan koken?

Of u nu een nieuwe keuken aanschaft of uw huidige keuken gaat aanpassen, bij het aanschaffen van een elektrische kookplaat komt meer kijken dan enkel de aanschaf ervan!

Hierbij moet u denken aan de Perilex wandcontactdoos die in uw keuken gemonteerd moet worden en welke een eigen, aparte voeding moet krijgen vanuit uw groepenkast door middel van een dubbele kookgroep. Deze voeding (kabel) wordt vanaf de groepenkast vaak via de kruipvloer of kelder naar de plaats van uw kookplaat gelegd. Daarnaast moet er gekeken worden of uw huidige groepenkast de mogelijkheid heeft tot uitbreiding hiermee.

Kortom, indien u elektrisch gaat koken maken wij altijd een vrijblijvende afspraak met u om de situatie te komen bekijken en zodoende een wederom vrijblijvende offerte voor u op te maken. 

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Stuur u ons dan een mail met daarin de volgende informatie en foto’s;

  • Foto van de huidige groepenkast.
  • Afstand in meters van de groepenkast naar de keuken welke de kabel moet afleggen.
  • Informatie over aanwezigheid kruipvloer/kelder (toegankelijk, wel/niet geïsoleerd en waarmee)of indien deze niet aanwezig zijn foto’s van de ‘weg’ welke de kabel bovengronds moet afleggen.

Deze informatie mag u, inclusief uw contactgegevens mailen naar: info@dsi-elektrotechniek.nl

Heeft u vragen over het overgaan op elektrisch koken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail, ons contactformulier of ons lokale telefoonnummer.